+ Woningen

Het bouwen van een eigen woning is voor velen een bereikbare droom. Het persoonlijk en familiaal geluk, verbonden aan het gebruik van de toekomstige woning, verdient het even stil te staan bij uw wensen. Het bezit van een woning die bij u hoort en het dagelijks gebruik van een huis aangepast aan uw gewoonten en kleine geneugten is het ultieme doel. Het toevertrouwen van het ontwerp van dat huis aan een architect is de beste manier om dit te bereiken.

Uitwendige randvoorwaarden, zoals bezonning, uitzicht, buren, etc. – vaak genegeerd bij « sleutel-op-de-deur»-villa’s – vormen een belangrijk uitgangspunt. De architect stelt u een woning voor die beantwoordt aan … uw gezin en niet dat van uw buurman.

De bouwwerken in verschillende stijlen, opgenomen in deze rubriek zijn het resultaat van een dialoog met de eigenaars. In het merendeel van de voorgestelde projecten draagt het spel met volumes bij tot het optimaliseren van de ruimtelijke indrukken. Bijzondere aandacht wordt besteed aan binnenperspectieven doorheen de woning en het creëren van zichten van binnen naar buiten naar het landschap of de omringende natuur. Het openen van de woning op de wereld begint met een eerste blik op de tuin.

spacieuse maison contemporaine dans les bois du Brabant wallon
villa moderne compacte et lumineuse aux volumes optimisés